K Skin Barrier Balm

50 ml. balm

Anbefalet brug: Natcreme og barrierecreme.

kr.149

Update mandag 9 maj: Varen er i rest lige nu, men der er er en ny leverance på vej. Ordrer bestilt i dag, forventes leveret hos dig på fredag d. 13 maj.

Forventet leveringstid 1-3 hverdage.
Gratis fragt ved køb for over 395,-  (ellers 19,-)

K Skin Barrier Balm

K Skin Barrier Balm er en lækker fed creme/barrier med K-vitamin.

Maya har udviklet cremen især med fokus på at ingen ingredienser i cremen må kunne provokere rosacea. Den er især god til folk der har hud med sårdannelser (så som rosacea og psoriasis).

Ingredienser:

  • Simmondsia Chinensis seed oil
  • Glycerin
  •  Lanolin
  • Cera alba
  • Royal jelly powder
  • Zinc lactate
  • Caprylic/capric triglycerides
  • Origanum vulgare leaf oil
  • Menaquinone-7

 

Såfremt du har rosacea, eller en anden autoimun sygdom, så anbefaler vi altid at du afprøver cremen først et enkelt sted på kroppen, for at sikre at du ikke reagerer herpå. Selvom Maya Viksjø har udvalgt ingredienserne i cremen, efter hvad der er mindst tilbøjeligt til at aktivere rosacea, vil der som med alle cremer, altid være nogle der alligevel reagerer på noget i cremen.

Holdbarhed:

Cremen har en holdbarhed på min. 1 år (i praksis holder den dog længere) og ca. 6 mdr. efter åbning.

Sådan anvender Maya selv K Skin Barrier Balm

Der er tale om en fed creme, primært udviklet til dit ansigt. Maya bruger selv cremen lige før hun går i seng. Cremen får lov til at virke over natten og er så effektiv, at hun den efterfølgende morgen ikke behøver at påføre en ny dagcreme, fordi huden er gennemfugtet.

 

 

Ofte stillede spørgsmål

K Skin Barrier Balm er udviklet særligt med henblik på folk der kæmper med meget følsom hud. Dette betyder udelukkende at der ikke er tilsat nogle ting i cremen der kan irritere din hud, så der er ingen problemer i at anvende cremen, selvom du ingen særlige hudproblemer har. Vi har derfor også masser af kunder der anvender cremen, udelukkende fordi det bare er en super lækker creme. 

Nej, cremen indeholder ingen parfume, da den er skræddersyet til folk med meget følsom hud. Cremen har dog en naturlig duft, fra de ingredienser den indeholder.

Du kan bruge cremen hvor som helst på kroppen du ønsker.

Cremen laver en barriere (et beskyttende lag) på din hud, der holder på fugten i din hud og beskytter mod skadelige påvirkninger fra dine omgivelser, samtidigt virker K-vitaminen i cremen sårhelende. Men cremen kan ikke fjerne eller kurere din rosacea eller psoriasis.

Nogle olier er dårlige for rosacea men bestemt ikke alle. Jojoba minder meget om hudens egen talg så den fugter uden at irritere eller tilstoppe porerne.

Ja cremen er meget fugtende og nærende, men den tilstopper ikke porerne. 

 

Cremen er fuld af nærende ingredienser og jeg anbefaler at du i starten bruger den om aftenen til du har lært den at kende og ved hvor lidt du har brug for ad gangen.

Læs vores blog indlæg om rosacea

Rosacea og øl

Øl er ikke det vigtigste i livet, men hvis du har læst andre af mine blogindlæg, så ved du, at jeg forsøger at leve et liv med meget få restriktioner. Jeg vil hellere moderere mine vaner lidt end helt at opgive dem. Jeg er glad for vin, men nogle gange er en kold øl præcis, hvad situationen kalder på.

Læs mere »

Rosacea og røgvarer

Når du får diagnosen rosacea, så følger der nogle råd med om en livsstil og vaner, der er gode, når man har rosacea.

På listerne over fødevarer, du skal undgå, optræder røgvarer, altså fx røget pålæg, bacon og fisk.

Læs mere »

Kaffe og rosacea.

Jeg begyndte først at drikke kaffe efter jeg var fyldt 30, men nu har jeg svært ved at undvære mine to daglige kopper. Jeg foretrækker latte med masser af skum, og nu hvor bakterierne gør at jeg fungerer fint med mælk så er det blevet et helt ritual at få det helt rigtige skum.

Læs mere »

Demodex mider.

Demodex mider kaldes på dansk også hårsækmider, fordi de lever i hårsækkene. De lever på stort set alle mennesker, der er over 18 år gamle og det er et fredeligt arrangement.

Læs mere »

Rosacea og solcreme.

Solens stråler får huden til at danne frie radikaler, der både nedbryder kollagenet i huden og dermed både giver slappere hud, men også giver mere

Læs mere »