Vidensdeling & blog-indlæg

Optiblur

Da jeg besluttede mig for at lave min egen creme med faktor var et af mine allerstørste ønsker, at den skulle ligge pænt på huden. Jeg er nødt til at have solfaktor på hver eneste dag så det var vigtigt for mig at huden ser rigtig pæn ud med den på og ikke ser skinnende ud, eller ligner en hvid klovnemaske. Derfor blev jeg vildt begejstret da jeg mødte ‘Optiblur’. Min hud bliver visuelt mere jævn og silkemat af den. 
Optiblur er en type silikonebaseret ingrediens, der ofte bruges i kosmetiske og hudplejeprodukter. Her er nogle af fordelene ved at bruge den:

  • Blødgørende og glatgørende effekt: Dowsil Smooth Elastomer har en unik struktur, der giver en blød og glat fornemmelse på huden. Det kan hjælpe med at skabe en silkeagtig og behagelig overflade, når det påføres, og efterlader huden med en glat og mat finish.
  • Opfylde teksturbehov: Dowsil Smooth Elastomer kan justere konsistensen og teksturen af kosmetiske produkter. Det kan bidrage til at opnå en let og glidende konsistens, hvilket gør det lettere at påføre og sprede produkter på huden.
  • Forbedring af påføring og spredning: Dowsil Smooth Elastomer kan hjælpe med at forbedre påføringen og spredningen af hudplejeprodukter på huden. Det kan gøre det lettere at sprede produktet jævnt og ensartet, hvilket giver en bedre dækning og absorption.
  • Matende effekt: Dowsil Smooth Elastomer kan have en matende effekt på huden. Det kan bidrage til at reducere synligheden af olie og glans, hvilket er nyttigt for dem med kombinations- eller fedtet hud, der ønsker at opnå en mere mat finish.
  • Langvarig effekt: Dowsil Smooth Elastomer har en langvarig effekt på huden. Det kan hjælpe med at forlænge holdbarheden af makeup og hudplejeprodukter ved at skabe en beskyttende barriere, der hjælper med at forhindre, at produktet slides eller smudges af i løbet af dag

Andre blog indlæg og inspiration

Om Maya

Jeg hedder Maya Viksjø. Jeg har i mange år kæmpet med Rosacea og voksenacne. På denne blog vil jeg gerne fortælle om min rejse tilbage til et liv med glad hud, hvor jeg kan spise det jeg har lyst til. Jeg håber det kan blive til gavn og inspiration.

Vil du følge med?

Tilmeld dig nyhedsmailen