Vidensdeling & blog-indlæg

Alkohol i hudpleje.

Alkohol i hudpleje -godt eller skidt?

 Det er nærliggende at tro at alkohol er slemt til rosaceahud, men det er en sandhed med modifikationer, for alkohol kan mange ting.

Der er alkohol der har til formål at udtørre, at virke bakteriedræbende og for parfume. Denne slags alkohol er det bedst at undgå. Der er dog andre former for alkohol som bruges til at give fugtgivende effekt, eller for at holde konsistensen på produktet blødere og mere cremet.

Almindelige harmløse alkoholer i hudpleje er:

Cetyl alkohol

Cetearyl alkohol

Lauryl alkohol 

Stearyl alkohol.

Alhohol typer der bør undgås:

“Alkohol”

Ethyl Alkohol or ethanol

Methanol

Isopropyl Alkohol

SD Alkohol

Benzyl Alkohol

Som med alt der har med rosacea at gøre, giv dig tid til at introducere nye produkter ét ad gangen, så du kan lægge mærke til hvordan din hud reagerer på det.

Andre blog indlæg og inspiration

Om Maya

Jeg hedder Maya Viksjø. Jeg har i mange år kæmpet med Rosacea og voksenacne. På denne blog vil jeg gerne fortælle om min rejse tilbage til et liv med glad hud, hvor jeg kan spise det jeg har lyst til. Jeg håber det kan blive til gavn og inspiration.

Vil du følge med?

Tilmeld dig nyhedsmailen