Tysksproget studiejob/fritidsjob

Er du fejlfri på skriftligt tysk?
Kunne du tænke dig en ekstra indkomst for en periode?

Så kan vi tilbyde dig det nok mest fleksible studiejob/fritidsjob du kan forestille dig.

Viksjø har udviklet og sælger et kosttilskud rettet mod folk med hudsygdommen rosacea. Vi startede salget i august 2020, og har oplevet en imponerende udvikling i Danmark. Vi er derfor klar til at afprøve produktets potentiale på andre markeder, i første omgang bliver det Tyskland.


I den forbindelse får vi brug for hjælp til at oversætte (dele af) vores hjemmeside til tysk, samt når vi lancerer, at oversætte kundebesvarelser fra dansk til tysk.

Opgavens omfang

Den første del af oversættelsen er estimeret til at tage 40-45 timer, og skal være klar til medio juli.
Du arbejder hjemmefra, og i dit eget tempo, så om du vil arbejde 1 time om dage fra kl. 8-9, eller foretrækker at sidde om natten i weekenden og fuldføre en masse oversættelse på én gang, er helt op til dig. Så længe du kommer i gang med opgave så småt i løbet af de nærmeste par uger (da du lige skal præsenteres for opgaven og systemet der skal oversætes i) og at du er færdig med alle oversættelserne d. 20 juli.

Hvad så efter den første oversættelse er færdig?

Opgaven er opdelt i forskellige trin.

Trin 1: Oversættelse af hjemmeside mm. (færdig 20 juli)

Trin 2: (31 juli -17 august) Test lancering af hjemmesiden i Tyskland, med online annoncering. Her vil vi gerne bruge dig til oversættelser af kundebesvarelser.

Såfremt det viser sig at der er en stor nok interesse for produktet i Tyskland, fortsættes til ‘Trin 3’. Hvis ikke, lukkes hjemmesiden igen.

Trin 3: Ca. 24 august. Officiel lancering af Viksjo.de og salg via hjemmesiden. Herefter vil jobbet bestå i løbende oversættelser af kundebesvarelser, samt oversættelse af diverse blog-indlæg, kampagner, nyhedsmails mm. Vi bliver sammen enige om hvor meget du kan/vil arbejde på dette tidspunkt.

Løn mm.

Timeløn: 125 kr (+ 12½% ferietillæg) – Dog er timelønnen 100 kr. såfremt du er under 18 år

I trin 2 og 3 vil der blive aftalt et ‘rådigheds tillæg’ til lønnen, således at vi kan sikre, at kunderne ikke skal gå og vente flere dage på svar.

Arbejdsmængden i Trin 3 kan vi aftale når vi når dertil.

Om dig

Om du er studerende, pensionist eller bare gerne vil supplere din indkomst lidt er ikke afgørende.

Det vigtigste er at du er fejlfri på skriftligt tysk, og har en positiv personlighed, så det er let at arbejde sammen med dig.

Ansøgning

Send en email til maya@viksjo.dk hvor du kort beskriver hvem du er. Der vil herefter blive aftalt en dag hvor du vil få tilsendt en kort oversættelsesopgave, som vi vil få fagligt vurderet af en tysk ekspert.

Om muligt vil vi mødes fysisk en dag og introducere dig for arbejdsopgaven, og hvis ikke dette kan lade sig gøre, vil vi i stedet gøre dette via skærm.