Sådan bruger du bakterierne

Opbevaring

Når du får bakterierne (Perform Probiotics) er de frysetørrede og i dvale. For at de skal holde sig levende i stort antal er det vigtigt, at du opbevarer dem koldt enten i køleskab eller fryser. Hvis du skal ud og rejse gerne vil have bakterierne med, så tag kun den portion med du skal bruge, så resten kan holde sig bedre.
Bakterierne kan holde sig i sit høje antal ved stuetemperatur 30 dage så begynder de at dø ud.

Dosering for pulver

Der følger en doseringsske med i pakken. De første 3 dage tager du 1 strøget/rystet ske så du kan få en blid opstart. Et barn skal kun have en halv ske de første tre dage. Derefter kan du øge dosis til to skeer ( 1 for et barn) som er den normale dosis jeg anbefaler. Efter ca 3 måneder, når du er helt regenereret kan du evnt forsøge at gå ned til halv dosis som vedligehold hvis du gerne vil spare penge. Føler du at du får dårligere virkning går du bare op til fuld dosis igen.

Sådan tager du bakterierne

Bakterierne skal tages på tom mave, for at få bedst mulige chancer for at overleve. Det vil sige om morgenen eller 3 timer efter et måltid. Når du har taget bakterierne skal der gå 30 min. Inden du spiser fast føde, så de får mulighed for at nå ud af mavesækken inden der kommer mad ned.
Når du tager bakterierne er det vigtigt at kroppen opfatter det som en væske og ikke sætter det store syrebad igang med fordøjelsen, derfor er det bedst at blande bakterierne op i en væske. Vand er rigtig godt, men hvis du synes at de smager ubehageligt, kan du blande dem i juice eller drikkeyoghurt, så længe du drikker dem med det samme og ikke lader blandingen stå længere end nogle minutter.
Rigtig god fornøjelse!

Du kan købe Perform Probiotics her