Hvad er der i min blanding af gavnlige bakterier?

Der er 4 forskellige stammer af bakterier i blandingen:
Lactobacillus Rhamnosus
Bifidobacterium Lactis
Bifidobacterium Infantis
Bifidobacterium Breve
Ialt ca 100 mia cfu pr dagligdosis (to skeer/2 kapsler).
For at undgå at der er noget der kan forstyrre i tarmen, er der ingen fyldstoffer, ingen farvestoffer og ingen smags og duftstoffer tilsat til de frysetørrede bakterier.  Det er altså100% frysetørrede bakterier.
Rhamnosus, Lactis og Infantis er super hårdføre og tåler godt turen gennem mavesyren og galden med høj overlevelsesrate, Breve er mere sart og en del af dem dør i maven. Jeg har B. Breve med i blandigen alligevel, fordi jeg oplever en tydelig positiv effekt med den. Så uanset at en del af dem dør, er der tilstrækkeligt der overlever til, at jeg har gavn af dem.
Det er sådan, at de bakterier vi spiser som tilskud og vi får med maden, er gavnlige gæster. De bliver ikke boende i tarmen særlig længe og derfor skal de tilføres jævnligt, for at beholde effekten. Mens vi tager dem er de måleligt tilstede i afføringen, men efter bare 14 dage uden, er de næsten helt væk igen.
Det vil sige, at for at jeg kan beholde den gavnlige effekt, spiser jeg dem hver dag.
Hvis du vil vide mere om de enkelte bakterier og hvad de kan hjælpe med, så vil jeg opfordre dig til at google. Du skal ikke bare tage mine ord for gode varer – undersøg det selv.Hvis du synes at gavnlige bakterier og deres virkning på kroppen og psyken er spændende – så har vi noget til fælles. Jeg brænder virkelig for at udbrede kendskabet til dem og jeg må erkende at jeg er noget af en nørd på dette område

Der findes nogle virkelig spændende bøger om gavnlige bakterier, der kan lånes på biblioteket. De findes i vidt forskellige niveauer, fra lettilgængelig viden og know how, til dybdegående nørderi. Jeg håber du kan blive inspireret til at blive rigtig gode venner med bakterier, for de har så meget at byde på.